Koru D1

Teamfoto Koru D1

Welkom op de pagina van het D-team.

Momenteel zijn er 6 spelers die voor Koru uitkomen in het E-team. Dit zijn Sanne, Tess, Marlienke, Boyd, Liz en Anne. Zij spelen sinds 2018 wedstrijden, waarbij ze al meerdere keren kampioen mochten worden in de F-klasse.

In de zomer wordt er getraind op het KORU-veld te Uffelte en in de winter zal de training plaats vinden in het dorpshuis te Uffelte. Het team wordt getraind door Arend en Dieneke op donderdagmiddag van 16.30 - 17.15 uur.

In het wedstrijdseizoen speelt het team op zaterdag wedstrijden. Hoeveel wedstrijden dit zijn, hangt af van het aantal tegenstanders. Doordat er met 4 tegen 4 spelers wordt gespeeld, zal er wisseling van spelers zijn tijdens het spel. Het D-team wordt bij wedstrijden gecoacht door Marjolein Soer (moeder Anne).

Spelers

• profielfoto   Anne